söndag, juli 12, 2009

Ryanair

Vadå? Betala avgift för onlineincheckning? Om man inte checkar in online så kostar det inte något? Är det inte en fördel för flygbolaget om man checkar in online?

4 kommentarer:

Annaa M sa...

Dessutom går det numera bara att checka in on line. Även om man har bagage. Så för flygbolaget är det bara ett sätt att lägga till en avgift.

Ibland på vissa billiga biljetter dras den avigften av.

Snurrigt, jag.

Men å andra sidan, när Ryan är billigt så är det billigt även med avgifter. Jag flyger fyra sträckor på min resa i slutet av månaden för tillsammans under 700 kronor.

marikka sa...

RyanAir tar extra betalt för allting, och lite till. Det är väldigt irriterande. Det värsta är att man inte får en specifik plats (stol) i planet utan ska trängas in med alla som slåss om de bra platserna. Det funkar om man flyger ensam, men är man ett sälskap eller familj blir det jobbigt.

Joanna sa...

jag har aldrig förstått mig på när bolag tar extra för något kunde själv fixar.

men det jag skulle säga var ÅH så många vackra kläder du har!
och tusen tack för spaningen det låter verkligen konstigt att plagg inte kommer samtidigt och att de på h&m inte har någon koll om när saker ska komma.
när jag jobbade på noa noa visste vi ju långt i förväg ungefär när saker skulle komma in, och när det närmade sig visste vi oftast på veckan när det skulle komma.
himla hm, ge mig blusen!

Malin sa...

Jo, det är verkligen billigt - har nu kollat på resor till London och det blir en tredjedel av SAS-priset. Och visst kan det kännas trist att man inte får sitta bredvid varandra, men det brukar lösa sig, tycker folk gärna flyttar runt - eller så får man väl stå ut den där timmen...Fast det är liksom konstigt att de tar ut konstruerade avgifter - de kan väl höja själva flygpriset istället.
Men Joanna, vi ska inte ge upp ännu - jag fortsätter spaningen!