lördag, juni 02, 2007

Lime och svart















Jag gillar lime. För några år sedan hade Vero Moda smalspåriga manchesterkavajer i starka färger. Eftersom jag drabbades av vankelmod köpte jag både en i lime och en i turkos. Det har jag inte ångrat!
Här ser ni den i lime tillsammans med kjol från Bik Bok, svart t-shirt, skor från Amsterdam , svarta strumpbyxor och halsband från Karlstad.

5 kommentarer:

Cilla sa...

Snyggt! Jag gillar också lime - fint till jeansblått och lavendelblått också ...
Medans jag kommer ihåg det - hur får du till länkar, som t ex "halsband från Karlstad"?

Malin sa...

För att få fram en posts/inläggs länkadress, så kan du klicka på rubriken till inlägget (t.ex Wight Trash i din blogg), sen kopierar du adressen som kommer upp i adressrutan och klistrar in den i den ruta, som du får när du klickar på länksymbolen i fönstret där du formulerar ditt nya inlägg...öh..glasklart?

Cilla sa...

Förstår inte riktigt ... Gör jag detta i "edit"-stadiet, eller? Kan jag bara göra det med opublicerade inlägg? Vadå " i ditt nya inlägg"?

Cilla

Malin sa...

För att få en länk i ett inlägg, så markerar du det ord eller de ord som du vill att man ska klicka på. Sen klickar du på länk(kedje)symbolen i verktygsfältet. Då får du fram en ruta där man ska skriva in en internetadress. Skriv in den adress du vill att man ska nå, när man klickar på det markerade ordet.

Det här gör du när du skapar ett nytt inlägg ELLER i "edit posts"

Cilla sa...

NU fattar jag ... - och det fungerar! Tack