måndag, augusti 25, 2008

Höst 08: Accessoar-basgarderob














Malin i festtagen! Klänning från Scene by Tjallamalla, strumpor (stl 170 på barnavdelningen, en ny upptäckt att den storleken funkar!) från Lindex och rosa lack Doc Martens....



I stilböcker brukar det tjatas om basgarderober, detta urtrista begrepp! Vem behöver läsa att garderoben bör innehålla en svart bastopp? Det är knappast där det brister, när det ska stylas på hemmaplan. Men att hitta ett par strumpor, skor, skärp eller smycken som får en oansenlig outfit att lyfta kan vara värre i hastigheten - om man inte satsat på en accessoar-basgarderob, förstås! Mitt absolut hetaste tips är därför att systematiskt slå till på varenda armband du ser och gillar. Titt som tätt reas accessoarer och smycken till löjligt låga priser så det är ekonomiskt riskfritt att påbörja ett långsiktigt sparande. Accessorera mera - och du är alltid redo!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag heter Anders och jobbar som e-handelschef på Lindex. Roligt att du skriver om Lindex produkter!

Visste du att Lindex länkar tillbaka till dig om du länkar rätt? Längst ned på varje produktsida finns en ruta med de blogginlägg som länkar till produktsidan. Besökare till Lindex hemsida kan alltså hitta till din blogg när du länkar till Lindex produkter.

Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera. Följ guiden nedan noggrant:

1. Skriv ett blogginlägg
2. Gå in på den specifika produktsidan på Lindex.com, t.ex. http://www.lindex.com/se/Products/Product.aspx?prodid=1907142&id=7849&subid=9653&type=rel&color=457077&NewView=true och kopiera adressen. Obs! Använd inte förstasidans adress!
3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Lindex.com!

Tips! På alla prodkutsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på "blogga"-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten. På så sätt kan du både visa en bild på produkten och länka rätt så att du får synas på Lindex.com.

Ha det bra
Anders

Malin sa...

Tack Anders! Jag ska tänka på dina råd när jag skriver om någon Lindex-produkt som fortfarande finns till försäljning.