tisdag, mars 30, 2010

Dagens


Förra våren köpte jag den här kappan i klassiskt 80-talssnitt på Myrorna. Nu har jag sytt upp den och börjat använda den. Man knäpper endast uppe vid halsen så det är en kappa som kräver inte alltför kalla dagar.
Annars tror jag att min period av konstiga klänningar från Tradera börjar ebba ut. Så nu säljer jag en efter en på just Tradera.

3 kommentarer:

Annaa M sa...

Men Malin då! Inte har du sytt upp den där kappan, inte heller har du låtit någon annan sy upp den, du har först tagit av och sedan lagt upp den. Skulle min far skräddaren ha sagt. Det blev roliga missförstånd ibland när någon ringde och frågade vad han tog för att "sy upp" en kappa. Han förklarade att han inte gjorde sånt längre, att han bara tog emot ändringar i sin lilla verkstad. Och kunde konfunderat undrade om inte det var en ändring, att göra en kappa lite kortare...

Din kappa liknar i stuket mitt lila reafynd från Monki. Tycker det är svårt med användning bara. Först är den för kall sedan blir den snabbt för varm och ser framförallt för vintrigt ut.

Malin sa...

Ja, jag har definitivt bara lagt upp kappan!! :-)

Kappan är perfekt precis nu och jag skulle gissa några veckor i höst också, men verkligen inget strategiskt basplagg.

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilken härlig röd kappa!